tisdag, september 3

Vecka 36, ärendeberedningar mm

God dag.

Denna vecka:
Måndag, PLG under förmiddagen och fullt fokus på budget 2020. På eftermiddagen hade jag ärendeberedningar till Planering- och Ekonomiutskottet samt till Personalutskottet. På ärendeberedningarna går vi igenom dagordningen för mötet och diskuterar de olika ärendena. Vi får även en dragning av tjänstemännen i de ärenden som behövs. Ibland kan det hända att tänkta ärenden styrks om det finns oklarheter eller om politiska ställningstaganden behöver förtydligas eller diskuteras. På ärendeberedningar deltar presidierna, verksamhetschefen, sekreterare och berörda tjänstemän.
På måndagskvällen hade vi styrelsemöte i kretsen Centerpartiet Åtvidaberg, där diskuterade vi budget 2020 samt kommande KS.

Tisdag, Ärendeberedning Barn- o Utbildningsutskottet samt pressträffen inför KS. På pressträffen är kommunalråden, kommundirektören samt informationschefen med.

Onsdag, KS med det stora ärendet Vision 2030 och dess målpaket. Ser som sagt mycket framemot att komma till beslut och senare antagande av den. Mycket arbete och politiskt tänkande ligger bakom visionen och målen. Allt för en hållbar framtid. På KS skall vi även innan själva sammanträdet besöka ÅRAB och ÅVAB, våra båda bolag. Halva KS åker till Korshult och andra halvan till Fågelsången, sen efter någon timma så byter vi. Alltid bra med både verksamhetsbesök och företagsbesök.

Torsdag och fredag, då är jag på möte med RTÖG, Räddningstjänsten Östra Götaland, för utbildning samt arbete med nya visionen för RTÖG. Det skall bli spännande att bli mer insatt och hjälpa till att forma framtiden även för RTÖG. Jag är ersättare i direktionen, styrelsen, för RTÖG från oss i Åtvidaberg.

Det är min politiska vecka.

Nu har även handlingarna inför Centerpartiets partistämma kommit till oss som skall vara ombud. Så det är bara att läsa tills ögona blör......

Ha en bra vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar