torsdag, april 16

Industribyggen

God morgon!

Så var det en ny dag med nya utmaningar. Utmaningen i dag blir innebandyn som vi har varje torsdagkväll. Ikväll blir vi kanske bara fyra stycken så det kan bli jobbigt. Men det är skönt när det gör lite ont i kroppen efteråt, då vet man att det gör lite verkan.

Var på fullmäktige igår. Det blev, enligt kommunstyrelsens förslag, ingen försäljning. Det har framkommit att de tänkta köparna har ett långtifrån fläckfritt förflutet. Flera affärer som de varit inblandade i har blivit uppmärksammade i tidningar över landet pga deras sätt att handskas med pengar mm. Polis och rättsväsende har varit inkopplade på flera av deras affärer.

Ordf i Industribyggen till lika kommunalråd Sverre Moum (M) skulle jag egentligen vilja lasta hela affären för som yttersta ansvarig. Men det hela har skötts av ett välkänt mäklarföretag som tyvärr inte har skött sitt jobb fullt ut, de upptäckte köparnas förflutna alltför sent. Det hela får enligt mig till slut kallas en olycklig affär med ett förhoppningsvis bra slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar