lördag, september 11

Ska vänsterkartellen samarbeta med (SD)?

God morgon.

Trodde det skulle bli en dag utan bloggande idag, men är man uppe med tuppen så.

Lite fundersam över vad jag hörde i debatten i P1 igår.
När Björklund och den lille kommunisten debatterade. Den lille kommunisten ville få det till att alliansen skulle samarbeta med (SD), trots att Björklund och övriga alliansen har sagt att vi under inga omständigheter kommer att samarbeta med dem. Vänsterkartellen har sagt likadant men med en annan formulering, men under debatten så svängde den lille kommunisten och sa att han kunde tänka sig att stjälpa en alliansregering genom att ta hjälp av (SD). Hur skall de ha det och vad tycker (S) och (Mp) om detta. Jag tror att den lille kommunisten kan få sin vilja igenom om det inte blir majoritet för alliansen.

Så var lite förnuftiga nu ni som har tänkt att rösta på Mona som statsminister och som vill ha förbudspartiet (Mp) vid regeringsmakten. Rösta på något av allianspartierna istället. Det gäller att alliansen får över 50% annars kan den lille kommunisten ställa till med oreda i svensk politik och med den svenska ekonomin.

Rösta på Centerpartiet, för en stabil alliansregering med inflytande av det ända miljömedvetna och landsbygdsvänliga partiet.

Jag finns som nummer 5 på Centerpartietslista till kommunfullmäktige i Åtvidaberg samt som nummer 19 på Centerpartietslista till riksdagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar